Φαρμακείο στην Ελλάδα

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις έχουν αυξηθεί στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Σε πρόσφατες μελέτες , την τελευταία δεκαετία, τα περιστατικά της σύφιλης έχουν τριπλασιαστεί και τα χλαμύδια έχουν αυξηθεί κατά 43%.

Ο λόγος για αυτά είναι οι αυξήσεις στις online γνωριμίες και οι καλύτερες δοκιμές, οι οποίες θα συζητηθούν περαιτέρω στο εσωτερικό αυτού του άρθρου

Ξεκινώντας με τον πρώτο λόγο, η διαδικτυακή γνωριμία είχε σημαντική επίδραση στις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις στην Ελλάδα, επειδή η χρονολόγηση έχει γίνει ψηφιακή. Δεδομένου ότι η γνωριμία έχει γίνει ψηφιακή, εφαρμογές όπως το Tinder και άλλοι ενθαρρύνουν το περιστασιακό σεξ περισσότερο από ό, τι πριν ήταν τόσο εύκολο να συναντηθείτε και να συνδεθείτε με ξένους μέσω του Διαδικτύου. Δεδομένου ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε σεξουαλικές σχέσεις με ξένους, είναι πολύ πιο πιθανό για τους ανθρώπους να κάνουν μη ασφαλές σεξ, επειδή είτε είναι αμόρφωτοι είτε απλά δεν νοιάζονται γιατί, συνήθως, οι άνθρωποι κάνουν σεξ με άτομα που εμπιστεύονται, ώστε να μην κάνουν συνειδητοποιήστε τη διαφορά όταν είναι με τον ξένο.

Όταν κάνετε σεξ με έναν ξένο ή κάποιον που δεν εμπιστεύεστε πλήρως, φοράτε πάντα προφυλακτικό!

Αυτό σας εμποδίζει να πάρετε και να πάσχετε από ασθένειες και να δώσετε στον σεξουαλικό σας σύντροφο ασθένειες. Η ενεργός σεξουαλική ζωή δεν είναι κακό, αλλά χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πόνο ή την πιθανότητα κάτι που δεν θέλατε αρχικά. Αυτό είναι συνέπεια της ψηφιακής εποχής, επειδή το σεξ έχει γίνει πιο περιστασιακό με την πάροδο του χρόνου, καθώς είναι ένας πιο σύγχρονος τρόπος σκέψης και έχει ως αποτέλεσμα την εξάπλωση περισσότερων σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων σε όλη την Ελλάδα. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να λαμβάνετε προφυλάξεις. Η άλλη περίπτωση για τον οποίο οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις αυξάνονται στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πιο ακριβείς δοκιμές που μπορούν να δείξουν αν έχετε ασθένεια ή όχι. Αυτό είναι υπέροχο για άτομα που δεν είναι σίγουρα για το τι σημαίνουν ορισμένα συμπτώματα και βοηθούν τους ανθρώπους να νιώσουν πιο γρήγορα καλύτερα.

Αυτό δείχνει επίσης πώς δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ προσεκτικοί με στατιστικές και άλλες επιστημονικές μελέτες, καθώς μπορεί πάντα να υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορεί να βγει και να αλλάξει τα γεγονότα

Όπως και με τις καλύτερες δοκιμές, τα ποσοστά χλαμύδια και σύφιλη ήταν πολύ χαμηλότερα πριν εμφανιστούν καλύτερες και πιο αποτελεσματικές δοκιμές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να το παίξετε ασφαλές και να κάνετε ασφαλές σεξ ανά πάσα στιγμή που δεν είστε εκατό τοις εκατό βέβαιοι για το εάν ένα άτομο είναι καθαρό από οποιεσδήποτε σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, ακόμα κι αν είχε κάνει δοκιμές, δεν είναι όλες οι εξετάσεις ακριβείς που θα μπορούσαν να σημαίνει ότι η μόλυνση θα μπορούσε να μεταφερθεί και σε εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί πάντοτε συνιστούν ασφαλές σεξ, καθώς αποτρέπει την πιθανότητα κάτι τέτοιο!

Ένας άλλος λόγος που οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις αυξάνονται στην Ελλάδα είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι επισκέπτες και ταξιδιώτες που έρχονται στην Ελλάδα, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν σεξουαλική δραστηριότητα με άτομα από άλλες καταγωγές που έχουν περισσότερες πιθανότητες για αυτές τις λοιμώξεις

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη σεξουαλική σχέση με ένα άτομο από άλλη χώρα, υπάρχουν πιθανότητες να μην είστε προσαρμοσμένοι στα βακτήρια και τις καταστάσεις σε αυτές τις χώρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερη μεταβολή στη μόλυνση, επειδή δεν έχετε τα αντισώματα για να προστατευτείτε από τέτοια βακτήρια. Αυτό σχετίζεται στενά με το γιατί όταν άνθρωποι από άλλες ηπείρους εκτός της Αφρικής επισκέπτονται την Αφρική, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την ελονοσία από τα κουνούπια. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας δεν είναι προσαρμοσμένο στις συνθήκες στις οποίες προσαρμόζονται οι ιθαγενείς της ηπείρου.

Έτσι, περισσότερα βακτήρια από όλο τον κόσμο εισέρχονται στο δέρμα σας και πιθανόν να σας βλάψουν

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθένας συνιστά να κάνετε ασφαλές σεξ όταν κάνετε σεξουαλικές σχέσεις με ένα άτομο που δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως ή με κάποιον που δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο. Ποτέ δεν ξέρεις ποια βακτήρια θα μπορούσαν να ξαπλώσουν στο σώμα ή σε κάποια σωματικά σώματα, οπότε είναι καλύτερο να λαμβάνεις προφυλάξεις και να αποφεύγεις την πιθανότητα εμφάνισης σεξουαλικά μεταδιδόμενης λοίμωξης.
Για ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές, τα προφυλακτικά είναι ο μόνος εγγυημένος τρόπος για να αποτρέψετε τα βακτήρια να φτάσουν στα γεννητικά σας όργανα και σε άλλα ευάλωτα άκρα όταν κάνετε σεξ.

Χωρίς ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές, οι άνθρωποι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη

Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται καύση όταν κατουρήσει ή να είναι άβολα όλη την ώρα, οπότε σώστε τον εαυτό σας και τους άλλους και χρησιμοποιήστε ασφαλείς πρακτικές σεξ.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος

Δουλεύω στην Αθήνα, Ελλάδα.