Viagra στην Ελλάδα

Τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα αγωνίζονται με τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες (STD’s) και τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις (STI’s) από αμνημονεύτων χρόνων. Είναι τόσο αρχαία όσο η ανθρωπότητα. Οι επιδημίες αυτού του είδους μάλιστα αναφέρονται αρκετά συχνά στην Παλαιά Διαθήκη. Θυμηθείτε τον Σόδομα και τον Γόμορρα; Στις παλαιότερες εποχές, όταν η δεισιδαιμονία ήταν πολύ μέρος της καθημερινότητάς μας, πιστεύεται ότι αυτές οι ασθένειες / μολύνσεις επιβλήθηκαν στο άτομο με μυστηριώδεις ηθικές δυνάμεις που ήρθαν να τιμωρήσουν για μια λανθασμένη συμπεριφορά, σύστημα πεποιθήσεων ή ηθική.

Τα STI / STD είναι βακτηριακές / ιογενείς λοιμώξεις οι οποίες συνηθέστερα διαδίδονται μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Συχνά, εξαπλώνονται μέσω στοματικού σεξ, λόγω της στενής επαφής μεταξύ των στοματικών και γεννητικών περιοχών. Και επίσης μέσα από το πρωκτικό σεξ, λόγω της απουσίας των φυσιολογικά απελευθερωμένων λιπαντικών υγρών. Το οποίο προφανώς έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη τριβή κατά τη διάρκεια της ίδιας της πράξης και συνεπώς σε μια αυξημένη ανταλλαγή αίματος και hummers. Αυτό που είναι πραγματικά αλήθεια για αυτές τις συνθήκες είναι το πώς συχνά δεν δίνουν καθόλου συμπτώματα καθόλου τις πρώτες εβδομάδες ή μήνες που συνεπάγονται ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο για τη μετάδοση της νόσου / μόλυνσης σε άλλους. Υπάρχουν πάνω από 30 μεταξύ βακτηρίων, παρασίτων και ιών που μπορούν να μεταδοθούν μέσω της σεξουαλικής δέσμευσης, και όλες παράγουν ένα ευρύ φάσμα συνθηκών. Τα πιο γνωστά είναι τα εξής:

Τα πιο ανησυχητικά σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε εάν πιστεύετε ότι έχετε STD / I είναι η κολπική απόρριψη, ο πυελικός πόνος, η έκκριση του πέους και η παρουσία ελκών επάνω ή κοντά στα γεννητικά όργανα. Το STD / I μπορεί να βλάψει σοβαρά την ικανότητα να μείνει έγκυος στις γυναίκες και ακόμα και αν συμβεί εγκυμοσύνη επηρεάζει το βρέφος με καταστροφικά ανεπιθύμητους τρόπους. Στη συνέχεια, φυσικά, έχουμε το AIDS ή τον ιό HIV, ο οποίος είναι ιικός και εξοντώνει εντελώς το ανοσοποιητικό σύστημα του μολυσμένου προσώπου το καθιστώντας ευάλωτο στο παραμικρό κρύο ή λοίμωξη.

Τα STD και τα STI βρίσκονται σε άνοδο στην Ελλάδα και σε ορισμένα άλλα ανεπτυγμένα κράτη που είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο από την ABC News Health : Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις δεν είναι τίποτε νέο, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά STI στην Ελλάδα και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία υγείας του Ινστιτούτου Kirby, ανιχνεύθηκαν 18.588 περιπτώσεις γονοραίας το 2015, από 8.388 περιπτώσεις το 2006. Σε μόλις μία δεκαετία, ο αριθμός των περιπτώσεων γονόρροιας ετησίως έχει υπερδιπλασιαστεί. Είναι μια παρόμοια ιστορία και για άλλες λοιμώξεις: την τελευταία δεκαετία, οι περιπτώσεις σύφιλης έχουν τριπλασιαστεί, ενώ οι περιπτώσεις χλαμυδίων έχουν αυξηθεί κατά 43%.

Τι γίνεται πίσω από αυτές τις αλλαγές;

Τα ευρήματα είναι αξιοσημείωτα. Το Διαδίκτυο, η βελτιωμένη τεχνολογία ταξιδιών και η συνήθεια να χρησιμοποιούν σπάνια προφυλακτικά είναι οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν αυτή τη σταθερή άνοδο. Σκεφτείτε τις χιλιάδες σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα χρονολόγησης που γεμίζουν το World Wide Web. Επίσης, τα ταξίδια κάνουν τις ασθένειες να εξαπλώνονται σε μεγαλύτερες αποστάσεις σε μικρότερα τμήματα του χρόνου και αυτό που φαίνεται να είναι ένα μακρύ ξεχασμένο και ενοχλητικό ζήτημα, γίνεται και πάλι ένα πιεστικό σύγχρονο ζήτημα.

Και πάλι αναφέροντας το άρθρο:

Την περασμένη δεκαετία, η online χρονολόγηση είχε πιθανώς το μεγαλύτερο μοναδικό αντίκτυπο στη σεξουαλική μας ζωή. Οι ιστοτόποι και οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν το σεξ και το ρομαντισμό είναι παντού. Αγαπάτε τα ή τους μίσος, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν ενδιαφέρουσες επιπτώσεις για τη διάδοση των ΣΜΝ. Για παράδειγμα, μπορούν να διευκολύνουν τη σεξουαλική επαφή με περισσότερους ανθρώπους. Μια πρόσφατη βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι το 35% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και το 21% των σεξουαλικά ενεργών γυναικών ανέφεραν πέντε ή περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους σε ένα χρόνο. Οι άντρες που βρήκαν συνεργάτες στο διαδίκτυο ήταν έξι φορές πιο πιθανό να έχουν πέντε ή περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους από όσους δεν το έκαναν, και οι γυναίκες που χρονολογούνται στο διαδίκτυο ήταν επτά φορές περισσότερες πιθανότητες. Αυτή η διαφορά είναι σημαντική επειδή ο αριθμός των σεξουαλικών σας εταίρων έχει συσχετιστεί έντονα με την πιθανότητα εμφάνισης μιας ΣΝΝ. “Είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτούμε, ειδικά για τους περισσότερους εθελοντές μας, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν υποφέρετε ποτέ σε αυτές τις φρικιαστικές λοιμώξεις είναι να έχετε μια μονογαμική σχέση με έναν συνεργάτη και αποφυγή όσο το δυνατόν περισσότερο του ομαδικού σεξ και άλλων πρακτικών.

Δημοσιεύθηκε από Μαρκέτος

Δουλεύω στην Αθήνα, Ελλάδα.